Kulinariske oplevelser i uge 8 - Bryghuset Vendia

Mandag 17. til lørdag 22. februar, alle dage fra kl. 17.30

Nu giver Klub NORDJYSKE dig atter chancen for skønne kulinariske oplevelser. Alle abonnenter, der kunne tænke sig at få serveret lækker, nordjysk gourmetmad til billige penge, har mulighed for at benytte sig af tilbuddet om menuer til specialpris.

Se også de andre kulinariske oplevelser i uge 8 hos Restaurant Bühlmann, Aalborg og Restaurant Fusion, Aalborg.

I samarbejde med tre nordjyske gourmetrestauranter blænder Klub NORDJYSKE op for det unikke tilbud med gourmetmad til hele familien. Menuerne er forskellige på de tre restauranter, men prisen for en menu er den samme. Det gælder, uanset hvilken af restauranterne du vælger, og alle er velkomne - børn, børnebørn, forældre og bedsteforældre. På den enkelte restaurant får alle Klub NORDJYSKE-gæster den samme skønne menu - uanset alder.

Menu:

  • Tempereret torsk med dildolie, rimmet kammusling, agurk, persillerod og muslinge øde.
  • Kalvekæbe braiseret i Vendia-øl, glaseret i hønsesauce med trøffel og citron, trøffelflager og kartoffel.
  • Karamelliseret æbleterrin, tørret æble, ymersorbet, citrontimian og hvid chokolade.

Reserver bord på tlf.: 9892 2229 eller på mail til info@bryghusetvendia.dk

Bestil dit bord på forhånd direkte hos Bryghuset Vendia. Husk at oplyse, at der er tale om Klub NORDJYSKE-tilbud. Din købte billet printes, medbringes og afleveres til restauranten (1 billet pr. pers.)

 

Opdaterer priser

Ved at fortsætte på dette site accepteres det at KLUB NORDJYSKE anvender cookies. Læs mere om cookieregler og persondatapolitik her.accepter cookies