Nordsøen Oceanarium - en aften i fiskens tegn

Onsdag 31. oktober kl. 17.30 på Nordsøen Oceanarium, Hirtshals

Med Klub NORDJYSKE har du mulighed for at komme til en eksklusiv aften med lækker mad, fantastisk vin og gode oplevelser på Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Sammen med klumpfisk, mange tusinde stimefisk og over 50 hajer giver Oceanariet et unikt indblik i den spændende verden under havets overflade. Du kommer denne aften selvfølgelig også til at opleve husets helt nye udstilling ”Nordsøens Jægere”.

Nordsøen Oceanarium er en af Nordjyllands største attraktioner, og denne aften kommer du rundt i huset med Oceanariets guider. Efterfølgende præsenteres aftenens menu og vine af Nordsøens køkken og Hjørring-forretningen Supervin.dk. Du kan glæde dig til afstemte vine og den lækreste fiskebuffet i forskerparkens restaurant med råvarer, der er fanget af nordjyske fiskere og tilberedt med årstidens lokale råvarer.

 

Program for aftenen

Kl. 17.30: Ankomst til Nordsøen Oceanarium

Kl. 17.35: Alle gæster bliver budt velkommen af dykkeren og nyder en velkomstdrink foran Oceanariet.

Kl. 17.45: Kom med rundt i udstillingen, hvor Oceanariets guider fortæller om livet i Nordsøen. Her bliver der også rig lejlighed til at gå på opdagelse i den nye udstilling ”Nordsøens Jægere”, som indeholder Skandinaviens største interaktive LEDskærm og en helt ny involverende sæludstilling.

Kl. 19.00: Menu og vine præsenteres af Nordsøens køkken og Supervin.dk. Fiskebuffet i forskerparkens restaurant med råvarer, der er fanget af nordjyske fiskere og tilberedt med årstidens lokale råvarer. Dertil serveres afstemte vine fra Supervin.dk fra Hjørring.

Kl. 21.00: Kaffe og småkager

 

Stor fiskebuffet - med mousserende vin, hvidvin og rødvin

Koldt:

  • Røget torsketimbale med hytteost og æble
  • Gravad hellefisk med sennepsdressing
  • Pillede rejer med tre slags mayonnaise
  • Rimmet lyssej med syltet ingefær og røde peberkorn
  • Røget kulmule med rødbedesalsa
  • Urteroulade med rokkevinger og spidskålsalat

 

Varmt:

  • Ristet lange med rugmel og rodfrugter
  • Helleflynder med persille, citron og svampe
  • Torskefilet gratineret med svampe og parmesan
  • Dampet rødtunge med jomfruhummer og hvidvinssauce
  • Havtaske med lufttørret skinke, æbler og smeltet smør
  • Jomfruhummer med basilikumsmør
  • Kartoffelmos bagt med jordskokker
  • Ristede kartofler med valnøddepesto

 

Hertil:

  • Tre blandede salater og dressing
  • Forskellige hjemmebagte brødtyper samt smør

 

Ost:

Danske oste med frugt og forskellige kiks.

 

Kaffe:

Kaffe og småkager.

 

Prisen inkluderer:

  • Entré samt rundvisning i udstillingen
  • Velkomstdrink
  • Stor fiskebuffet med alt godt fra havet
  • Forskellige kartofler og salater som tilbehør
  • Danske oste med frugt og kiks
  • Forskellige brødtyper og smør
  • 1 glas hvidvin
  • 2 glas rødvin
  • Kaffe og småkager

 

Opdaterer priser

Ved at fortsætte på dette site accepteres det at KLUB NORDJYSKE anvender cookies. Læs mere om cookieregler og persondatapolitik her.accepter cookies