Tre skønne dage ved Gudenåen

Her ved Kongensbro, hvor landevejen mellem Aarhus og Viborg krydser Gudenåen, har der været kro siden 1663, da Frederik 3. gav stiftamtmand Ebbe Gyldenstierne ret til at drive gæstgiveri ved Gudenåens bred. Den nuværende kro er fra 1949 og drives i dag af Christian Andersen, der som kromand er 3. generation Andersen på stedet. Kongensbro Kro er i dag en moderne landevejskro med smagfuldt renoverede værelser, alle med udsigt til den smukke krohave og Gudenåen.

Her får du en hyggelig kro-atmosfære på kroen, der er beliggende nord for Silkeborg i nutidige, men nænsomt restaurerede bygninger, og med en vidunderlig smuk krohave lige ned til Gudenåen.

I kroens restaurant serveres en blanding af traditionel dansk mad og innovative retter. Kongensbro Kro har altid været kendt for den gode mad, lige fra de berømte hjemmelavede frikadeller og biksemaden til den franske kogekunst. Else Andersen, farmor til den nuværende ejer, har skrevet kogebogen ”Kromad er god mad” og de fantastiske madtraditioner er fortsat i højsædet på Kongensbro Kro.

Et besøg på Kongensbro Kro er en oplevelse af historiske dimensioner, og ligegyldigt hvilken årstid du vælger, vil landskabet omkring Kongensbro Kro altid være en uforglemmelig oplevelse.

Der er heller ikke langt til de mange midt- og østjyske seværdigheder i fx Aarhus, Randers og Silkeborg.

 

Prisen inkluderer:

  • 2 overnatninger
  • 2 x morgenbuffet
  • 1 x kaffe/te og hjemmebag, dag 1
  • 1 x 2-retters kromenu, dag 1
  • 1 x 4-retters gourmetmenu, dag 2

 

Ved at fortsætte på dette site accepteres det at KLUB NORDJYSKE anvender cookies. Læs mere om cookieregler og persondatapolitik her.accepter cookies