PRIVACY POLICY

Dataansvarlig

Nordjyske Medier A/S
Att.: Klub NORDJYSKE
Langagervej 1
Postboks 8000
9220 Aalborg Øst

Hvilke oplysninger indsamler vi?
Klub NORDJYSKE indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:
- Ved brug af såkaldte cookies
- Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvor lang tid opbevares de registrerede oplysninger?
Jf. bogføringsloven opbevarer vi regnskabsmateriale e.g. købshistorik i fem år.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil. Den indeholder ingen personlige oplysninger, og informationerne vi modtager er derfor anonyme. Når du besøger klubnordjysje.dk modtager din computer automatisk en eller flere cookies, som overføres fra klubnordjyske.dk til din internetbrowser. Herefter registrerer klubnordjyske.dk dit besøg og din anvendelse af hjemmesiden.

klubnordjyske.dk anvender systemet Emediate Ad serving Solutions, samt Google Ads og OAX, til at styre annoncevisningen, mens vi på linie med alle andre store danske websites samarbejder med Foreningen af Danske Interaktive Medier om brugen af systemet Gemius til at måle trafikken. Herudover benytter vi også systemet Google Analytics og Clickdensity til at måle trafikken.

Det er cookies fra disse systemer, samt klubnordjyske.dk's egne cookies, som din computer modtager, når du besøger klubnordjyske.dk.

De fleste internetbrowsere giver dig mulighed for at slette cookies, blokere for dem eller advare dig og bede om din accept, før der gemmes en cookie.

Alt efter hvilken browser du anvender, kan du i dens indstillinger og hjælpefunktioner få information om, hvordan du sætter din browser op til at behandle cookies.

Hvorfor bruger vi cookies?
Hvert eneste besøg på Klub NORDJYSKE registreres ved hjælp af cookies. Hver gang du - eller mere præcist din computer - besøger Klub NORDJYSKE fortæller cookien os om dit besøg.

Cookien fortæller os bl.a., hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange artikler der bliver læst, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, etc. Informationen er anonym og opsamles sammen med informationerne fra alle de andre brugere, således at vi får en statistisk oversigt over brugen af klubnordjyske.dk.

Informationerne bruges først og fremmest som dokumentation overfor vore annoncører for at klarlægge værdien af deres annonceindrykninger. Samtidig sikrer cookies, at du ikke ser de samme annoncer igen og igen, ligesom at alle klik på annoncer registreres. Derudover bruger vi statistikken i det redaktionelle arbejde med at videreudvikle klubnordjyske.dk.

Personlige oplysninger
Udover cookies kræver flere af klubnordjyske.dk's tjenester, at du udleverer personlige oplysninger.

Generelt beder vi kun om personlige oplysninger, når du fx tilmelder dig vores nyhedsbreve, eller hvis du foretager et køb på klubnordjyske.dk.

Udover oplysninger om navn, adresse, by, etc., kan det være oplysninger om køn, alder, uddannelse, om du abonnerer på NORDJYSKE Stiftstidende, etc.

Personoplysninger er ikke krypteret i vores database, dog med undtagelse af brugernavn og adgangskode.

Oplysninger afgivet ved bestilling af nyhedsbreve bruger vi til at målrette annoncer og indholdet i nyhedsbrevet. Vi udleverer ikke den enkelte brugers oplysninger til annoncører, men bruger oplysningerne til at tegne en profil af nyhedsbrevslæserne overfor annoncørerne, samt til at yde en bedre service til abonnenterne på den trykte avis.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Online køb med kreditkort
I klubnordjyske.dk's webshop anvendes Dansk Internet Betalings System (DIBS www.dibs.dk) i forbindelse med brugernes køb af varer og betaling med kreditkort. Såvel DIBS som klubnordjyske.dk's webshop er godkendt og certificeret af Pengeinstitutternes Betalings System (www.pbs.dk).

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?
Ifølge 'Persondataloven' skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor har kun et mindre og relevant udvalg af NORDJYSKEs medarbejdere adgang til registrerede brugerdata på klubnordjyske.dk.

Klubnordjyske.dk videregiver eller sælger under ingen omstændigheder dine personlige oplysninger til tredjepart, med mindre du udtrykkeligt har accepteret det.

Vi kan dog ikke garantere fuldkommen sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Andre kan uberettiget tiltvinge sig adgang til beskyttede data, når data sendes og opbevares elektronisk. Så selv om vi forsøger at beskytte oplysningerne bedst muligt, kan vi ikke garantere for sikkerheden af de afgivne oplysninger. Du sender derfor dine data på eget ansvar.

Samarbejdspartnere og foreninger
Klub NORDJYSKE er medlem af FDIM Foreningen af Danske Interaktive Medier (www.fdim.dk) og samarbejder i den forbindelse med Gemius om trafikmåling.

Via Gemius indsamles og offentliggøres løbende trafiktal på de førende danske internetsites.

Klub NORDJYSKE samarbejder med virksomheden Emediate (http://www.emediate.biz) om brugen af systemet Emediate Ad til styring af internetannoncer på nordjyske.dk.

I forbindelse med brugen af ovennævnte systemer anvendes cookies.

Etiske retningslinjer
Klubnordjyske.dk tilstræber, at vi til hver en tid følger FDIM´s etiske regler for internetannoncering. Se www.fdim.dk

Din accept
Du accepterer ovenstående persondatapolitik, når du besøger nordjyske.dk.

Kontakt Klub NORDJYSKE
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte Klub NORDJYSKE på tlf. 99 35 35 45 (hverdage ml. kl. 08.00 og kl. 15.00) eller e-mail klub@nordjyske.dk

Ved at fortsætte på dette site accepteres det at KLUB NORDJYSKE anvender cookies. Læs mere om cookieregler og persondatapolitik her.accepter cookies